Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3323kcal380.3g0g200.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g247kcal17.6g4.4g17.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2802g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )2002g7006kcal360.3g1180.9g78.1g120.1g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g23304kcal1615g2405.2g773.2g249.6g
Valittu annoskoko7616g11652kcal807.5g1202.6g386.6g124.8g
Annoskoko puolitettuna3808g5826kcal403.8g601.3g193.3g62.4g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881