Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)2222g1777kcal75.5g266.6g44.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2222g1013kcal66.7g106.6g33.3g0g
Kananmuna kuoreton 1466g2092kcal183.3g4.4g150.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1333g4266kcal200g786.5g34.7g133.3g
Ruokasuola jodioitu 62g1.6kcal0.4g0g0g0g
Leivinjauhe 44g78kcal2.3g16.8g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g267g1973kcal0g0g218.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g22400kcal1056.4g2361.8g962.6g267g
Valittu annoskoko7616g11200kcal528.2g1180.9g481.3g133.5g
Annoskoko puolitettuna3808g5600kcal264.1g590.5g240.7g66.8g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979