Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32663g1731kcal292.9g111.8g8g0g
Kananmuna kuoreton 1758g2507kcal219.7g5.3g180.1g0g
Hermesetas, annos 5g266g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml533g112kcal43.1g0g1.6g0.5g
Kookoshiutale 266g1760kcal21.6g17g171.8g43.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2130g5906kcal42.6g63.9g596.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g24032kcal1239.8g396g1916g87.8g
Valittu annoskoko7616g12016kcal619.9g198g958g43.9g
Annoskoko puolitettuna3808g6008kcal310g99g479g22g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512