Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4004g845kcal48.1g136.1g8g84.1g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1068g2430kcal202.9g0g181.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g267g29kcal2.1g4.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1110kcal8g12g112.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka400g328kcal13.6g76.1g4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g9574kcal554g472.4g612.4g181.2g
Valittu annoskoko7616g4787kcal277g236.2g306.2g90.6g
Annoskoko puolitettuna3808g2394kcal138.5g118.1g153.1g45.3g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051