Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2080g562kcal27g99.8g4.2g35.4g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g3200g9120kcal448g16g800g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g448g403kcal13.4g15.7g31.4g3.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g288g1094kcal2.9g265g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g27478kcal1069g879.4g2154g77g
Valittu annoskoko7616g13739kcal534.5g439.7g1077g38.5g
Annoskoko puolitettuna3808g6870kcal267.3g219.9g538.5g19.3g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982