Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)577g156kcal7.5g27.7g1.2g9.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g1282g1795kcal243.6g0g89.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4327g781kcal24.2g108.2g17.3g30.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g641g705kcal73.7g32.1g30.1g3.2g
Juusto, Arla Kadett 5%321g609kcal109g4.8g16g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 45g326kcal0g0.1g36.8g0g
Paprikajauhe 19g62kcal2.8g3.5g2.5g7.2g
Mustapippuri 19g54kcal2.1g7.4g0.6g5.1g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 321g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g9215kcal944.4g397.6g390.4g126.4g
Valittu annoskoko7616g4608kcal472.2g198.8g195.2g63.2g
Annoskoko puolitettuna3808g2304kcal236.1g99.4g97.6g31.6g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019