Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1482g148kcal8.9g25g1.5g10.4g
Sipuli, kokonainen 50g207g56kcal2.7g10g0.4g1.5g
Omena, ulkomainen kuorittu2963g1215kcal5.9g278.6g3g53.3g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2963g1778kcal100.8g133.4g103.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g6395kcal236.6g894g217.2g130.4g
Valittu annoskoko7616g3197kcal118.3g447g108.6g65.2g
Annoskoko puolitettuna3808g1599kcal59.2g223.5g54.3g32.6g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500