Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g3458g4149kcal518.6g242g103.7g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1682g1110kcal252.3g0g11.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1869g2990kcal39.2g71g280.3g0g
Sipuli 467g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Oivariini, 60 (100g)140g771kcal1.4g1.4g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g18324kcal1634.6g673.6g961.6g15.8g
Valittu annoskoko7616g9162kcal817.3g336.8g480.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna3808g4581kcal408.7g168.4g240.4g4g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179