Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5597g1554kcal66.6g227.2g11.2g117.5g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Voi 40% rasvaa 80g300kcal1.5g1.6g32.5g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1599g5917kcal80g511.7g399.8g32g
Siirappi, tumma120g384kcal0.1g88.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g16443kcal301.8g1679.8g887.8g306.4g
Valittu annoskoko7616g8222kcal150.9g839.9g443.9g153.2g
Annoskoko puolitettuna3808g4111kcal75.5g420g222g76.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903