Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5116g8492kcal972g0g511.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 640g410kcal20.5g30.8g22.4g0.1g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36g0g
Ketsuppi, Felix115g104kcal1.2g24.2g0.6g0g
Soijakastike 115g69kcal6g10.9g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1279g1663kcal83.1g255.8g38.4g63.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g22479kcal2253.6g645.6g1218.2g128g
Valittu annoskoko7616g11240kcal1126.8g322.8g609.1g64g
Annoskoko puolitettuna3808g5620kcal563.4g161.4g304.6g32g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630