Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g100g76kcal16g1.4g0.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g393kcal47.2g32g6.2g10.6g
Valittu annoskoko762g197kcal23.6g16g3.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna381g98kcal11.8g8g1.6g2.7g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234