Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g801kcal66.9g0g59.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g31g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kookosöljy 100g6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g331g169kcal4.6g24.8g3.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g9g7kcal0.7g0.9g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g31g9kcal0.3g1.9g0.3g0.9g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)9g7kcal0.1g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1525g2214kcal152.6g77.4g140.8g6.4g
Valittu annoskoko762g1107kcal76.3g38.7g70.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna381g553kcal38.2g19.4g35.2g1.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536