Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)225g149kcal33.8g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen14g5.6kcal0.3g1.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g250g58kcal3.5g8.5g1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk9g3.7kcal0.2g0.7g0g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.3g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 8.1g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.8g0g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g686kcal79.8g30.2g26.4g3.8g
Valittu annoskoko763g343kcal39.9g15.1g13.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna381g171kcal20g7.6g6.6g1g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107