Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto71g197kcal13.4g0g15.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)113g135kcal3.4g4.6g11.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl62g81kcal8.1g0.2g5.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g450g766kcal90.1g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g2393kcal231.8g16g154g2.2g
Valittu annoskoko763g1197kcal115.9g8g77g1.1g
Annoskoko puolitettuna381g598kcal58g4g38.5g0.6g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816