Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g165kcal0.2g0.2g18g0g
Valkokaali keräkaali 376g104kcal4.5g15.2g0.8g7.9g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.6g0g51.1g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.2g4.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1525g1937kcal116g43.8g140g17.2g
Valittu annoskoko763g968kcal58g21.9g70g8.6g
Annoskoko puolitettuna381g484kcal29g11g35g4.3g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326