Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa300g1072kcal5.7g8.7g114.1g0g
Kananmuna kuoreton 661g942kcal82.6g2g67.7g0g
Oliiviöljy 324g2868kcal0g0g324.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g270g135kcal0g0g0g224.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2402g7698kcal643g0g575g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g420g1614kcal88.3g3.8g138.7g0g
Aurajuusto1021g3471kcal204.2g0g296g0g
Mozzarella Lovilio Lidl1501g4999kcal382.8g22.5g375.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 721g2728kcal200.9g0g216.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15240g51053kcal3215g74g4214.6g448.6g
Valittu annoskoko7620g25527kcal1607.5g37g2107.3g224.3g
Annoskoko puolitettuna3810g12763kcal803.8g18.5g1053.7g112.2g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249