Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 409g512kcal85.9g0g18.4g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml26g34kcal1.8g5.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g18g158kcal0g0g17.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g193g106kcal6g12.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g1684kcal190.4g46.4g80g4g
Valittu annoskoko763g842kcal95.2g23.2g40g2g
Annoskoko puolitettuna382g421kcal47.6g11.6g20g1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414