Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g351g579kcal70.2g0g35.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g263g63kcal4.7g7.9g1.3g5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Margariini 80% keskiarvo18g125kcal0.1g0g14g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)88g145kcal2.6g3.5g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g1846kcal156.4g27g127.4g11.4g
Valittu annoskoko763g923kcal78.2g13.5g63.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna382g462kcal39.1g6.8g31.9g2.9g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461