Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen333g86kcal3g15.3g1.3g6.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti110g307kcal3.7g6.1g29.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g364kcal41.6g0g21.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 88g198kcal14g0.4g15.8g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio14g38kcal3.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g1983kcal132.4g43.6g142g13.4g
Valittu annoskoko763g992kcal66.2g21.8g71g6.7g
Annoskoko puolitettuna382g496kcal33.1g10.9g35.5g3.4g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317