Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 316g121kcal3.2g21.8g0.6g7.9g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g281kcal23.5g0g21g0g
Riisi, keitetty, suolaa 132g180kcal3.2g39.8g0.4g1.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g88g219kcal16.7g0g19.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g88g105kcal3g3.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g1877kcal100.8g143.2g100.4g19.2g
Valittu annoskoko763g939kcal50.4g71.6g50.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna382g469kcal25.2g35.8g25.1g4.8g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059