Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 701g212kcal8.8g33.6g1.4g11.9g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)245g196kcal8.3g46.6g2.5g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g3503g508kcal0g119.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1226g221kcal6.9g30.7g4.9g8.6g
Pasta 3-viljan (Torino)315g1104kcal47.3g208.1g7.9g15.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15260g10113kcal680.6g882.6g412.6g100.6g
Valittu annoskoko7630g5057kcal340.3g441.3g206.3g50.3g
Annoskoko puolitettuna3815g2528kcal170.2g220.7g103.2g25.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156