Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g6207g9744kcal1353g0g440.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena226g857kcal2.3g207.5g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Paprikajauhe 90g290kcal13.4g16.5g11.7g33.7g
Suola, annos 3g68g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 50g105kcal14.9g3.1g3.5g0.5g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g22551kcal2794.2g557g917.6g99g
Valittu annoskoko7632g11276kcal1397.1g278.5g458.8g49.5g
Annoskoko puolitettuna3816g5638kcal698.6g139.3g229.4g24.8g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449