Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3600g2016kcal306g180g7.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu864g1089kcal95g2.6g77.8g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Pellavasiemenrouhe, Risetti324g1581kcal79.4g107.9g93.3g92g
Soijajauho rasvainen 288g1343kcal99.5g67.7g67.7g34.3g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2520g9540kcal702.6g0g756g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g31265kcal2568.8g743.6g2004g253g
Valittu annoskoko7632g15632kcal1284.4g371.8g1002g126.5g
Annoskoko puolitettuna3816g7816kcal642.2g185.9g501g63.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595