Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3607g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g58g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 325g2871kcal0g0g324.6g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g361g1262kcal46.9g252.5g5g19.1g
Tattarijauho, Vijatuote289g1010kcal37.5g202g4g15.3g
Kaurahiutale 577g2159kcal83.7g328.9g42.1g57.7g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1876g6377kcal37.5g1462.9g31.9g131.3g
Porkkana 505g165kcal3.1g28.1g1g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g27688kcal417.4g4548.8g817.2g472.6g
Valittu annoskoko7632g13844kcal208.7g2274.4g408.6g236.3g
Annoskoko puolitettuna3816g6922kcal104.4g1137.2g204.3g118.2g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041