Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1542g463kcal15.4g61.7g4.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1285g1542kcal43.7g46.3g128.5g0g
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g36g0.6g1.8g
Voi 129g932kcal1.5g0.5g104.5g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g720g2806kcal208.7g4.3g208.7g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g3392g7293kcal278.1g1390.7g44.1g339.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g26701kcal1118.6g3128.4g984g699.4g
Valittu annoskoko7632g13350kcal559.3g1564.2g492g349.7g
Annoskoko puolitettuna3816g6675kcal279.7g782.1g246g174.9g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817