Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr30g84kcal2.4g2.8g7.2g0.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 600g1911kcal146.3g274.2g11.4g53.4g
Sipuli (kuorittu)492g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Juuriselleri 810g255kcal10.1g37.3g1.6g25.1g
Herne, pakaste (rainbow)1200g1020kcal72g180g0g37.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1200g1020kcal16.8g52.8g84g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g300g450kcal54g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g9746kcal616g1141.4g264.4g249.2g
Valittu annoskoko7632g4873kcal308g570.7g132.2g124.6g
Annoskoko puolitettuna3816g2437kcal154g285.4g66.1g62.3g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520