Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 995g1419kcal124.3g3g102g0g
Sokeri 512g2080kcal0g511.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai392g1372kcal47g278.2g8.2g11.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1206g1595kcal31.7g38.6g144.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1206g4099kcal24.1g36.2g422g0g
Sokeri 217g881kcal0g216.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g241kcal0g59.7g0g0g
Mansikka 3014g1403kcal15.1g253.2g6g57.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g26284kcal487.6g2818g1365.8g138.6g
Valittu annoskoko7632g13142kcal243.8g1409g682.9g69.3g
Annoskoko puolitettuna3816g6571kcal121.9g704.5g341.5g34.7g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709