Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2431g1851kcal45.7g376.9g4.9g24.3g
Jauheliha, sika-nauta 1801g3988kcal315.2g0g306.2g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka315g259kcal10.7g59.9g3.2g3.2g
Lihaliemi laimennettu 2251g426kcal0g67.5g13.5g0.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g338g878kcal91.2g0g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g15144kcal944.6g1066.4g772.8g73.2g
Valittu annoskoko7632g7572kcal472.3g533.2g386.4g36.6g
Annoskoko puolitettuna3816g3786kcal236.2g266.6g193.2g18.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978