Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1600g5440kcal208g1080g27.2g84.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g180g257kcal15.8g44.5g1.8g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow180g306kcal0.9g7.2g30.6g0g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g1000g200kcal6g35g3g14g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g960g298kcal17.3g57.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15272g25476kcal814g4632.6g362.6g306.8g
Valittu annoskoko7636g12738kcal407g2316.3g181.3g153.4g
Annoskoko puolitettuna3818g6369kcal203.5g1158.2g90.7g76.7g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478