Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Lanttu 29g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Seiti pakaste 150g116kcal26.3g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g591kcal68.2g23.8g22.8g9g
Valittu annoskoko764g296kcal34.1g11.9g11.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna382g148kcal17.1g6g5.7g2.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160