Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g8g7.8kcal0.1g2g0g0.8g
Mantelirouhe, 1 rkl16g93kcal3.4g0.8g8.1g1.9g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl40g20kcal0g4.4g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g200g120kcal0.8g30g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä100g170kcal1g44g1g0g
Flora Vanilla 12%200g380kcal9g32g24g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g200g130kcal22g8.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g1841kcal72.6g243.2g67.4g5.4g
Valittu annoskoko764g920kcal36.3g121.6g33.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna382g460kcal18.2g60.8g16.9g1.4g
Arvot/100g100g121kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301