Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3600g4680kcal612g72g295.2g3.6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g2000g5400kcal220g960g60g4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 800g547kcal12g33.6g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g21673kcal1740g2153.8g802.8g16.8g
Valittu annoskoko7640g10837kcal870g1076.9g401.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna3820g5418kcal435g538.5g200.7g4.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902