Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1503g2853kcal407.7g0g135.3g0g
Sipuli (kuorittu)368g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Valkosipuli 134g145kcal10.6g21.8g0.8g2.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g234g173kcal10.5g30.2g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1336g1136kcal13.4g46.8g93.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk1336g358kcal8g70.8g2.7g18.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g668g187kcal4g39.8g1.3g16.7g
Kirsikkatomaatti, 50g334g67kcal2g12.7g1g0g
Basilika, tuore17g6.7kcal0.5g0.8g0.1g0.7g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g33g87kcal4g3.7g6.3g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1670g5846kcal183.7g1236g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g21952kcal1299.8g2965.6g524.8g94g
Valittu annoskoko7640g10976kcal649.9g1482.8g262.4g47g
Annoskoko puolitettuna3820g5488kcal325g741.4g131.2g23.5g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357