Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Kalaliemikuutio 88g268kcal8.8g29.9g12.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 480g365kcal21.6g61.9g1g4.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2000g2600kcal60g40g260g0g
Purjosipuli800g152kcal14.4g19.2g1.6g16.8g
Paprika punainen 1040g304kcal9.8g46.8g4.2g19.8g
Tonnikala öljyssä 2240g4251kcal607.5g0g201.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g111.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g17909kcal1450.2g397g1186.4g88.2g
Valittu annoskoko7640g8955kcal725.1g198.5g593.2g44.1g
Annoskoko puolitettuna3820g4477kcal362.6g99.3g296.6g22.1g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080