Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Linssi, punainen, Go Green1200g3900kcal288g588g12g144g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15288g11160kcal624.8g1425.6g268.2g329.4g
Valittu annoskoko7644g5580kcal312.4g712.8g134.1g164.7g
Annoskoko puolitettuna3822g2790kcal156.2g356.4g67.1g82.4g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442