Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Linssi, punainen, Go Green1201g3902kcal288.2g588.3g12g144.1g
Vesi5003g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g112g135kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Tomaattipyree, Pirkka120g99kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15296g11166kcal625.2g1426.2g268.4g329.6g
Valittu annoskoko7648g5583kcal312.6g713.1g134.2g164.8g
Annoskoko puolitettuna3824g2792kcal156.3g356.6g67.1g82.4g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442