Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g5760g5472kcal460.8g806.4g40.3g460.8g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Oliiviöljy 560g4952kcal0g0g560g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g160g32kcal0g10.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka480g394kcal16.3g91.2g4.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15296g22279kcal989g1911.6g1214g955.6g
Valittu annoskoko7648g11140kcal494.5g955.8g607g477.8g
Annoskoko puolitettuna3824g5570kcal247.3g477.9g303.5g238.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678