Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen90g30kcal3g4.4g0g0g
Hiiva, 50g23g14kcal2.9g0.2g0.1g0g
Sokeri22g88kcal0g21.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g28kcal1g5.4g0.6g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.3g1.8g5.1g
Margariini 80% keskiarvo27g192kcal0.1g0.1g21.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki225g126kcal19.1g11.2g0.4g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)45g99kcal5.9g0.2g8.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 90g24kcal0.4g1.3g0.6g1.6g
Rusina27g74kcal0.8g16.2g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2853kcal96.2g449.4g67.2g23.6g
Valittu annoskoko765g1427kcal48.1g224.7g33.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna383g713kcal24.1g112.4g16.8g5.9g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434