Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 154g304kcal4g1.2g29.8g10.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Katkarapu, rainbow230g230kcal53g0g2.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio128g179kcal3.6g8.3g15.4g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g38g69kcal0.7g4.2g5.8g0g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1685kcal131.4g43g107.8g28.4g
Valittu annoskoko765g843kcal65.7g21.5g53.9g14.2g
Annoskoko puolitettuna383g421kcal32.9g10.8g27g7.1g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430