Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.8g14kcal1.7g1.5g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 150g207kcal28.1g0g10.5g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g113g191kcal9.6g10.7g12.4g0.3g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ananas, omassa liemessään 23g12kcal0.1g2.5g0g0.3g
Meetvursti 23g95kcal4.9g0.1g8.5g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 75g293kcal18g0g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2760kcal151.6g217.8g138.8g16g
Valittu annoskoko765g1380kcal75.8g108.9g69.4g8g
Annoskoko puolitettuna383g690kcal37.9g54.5g34.7g4g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.2g9.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113