Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 5.3g36kcal1.4g0.4g3.1g0.7g
Kirjolohifilee 312g516kcal52.3g0g34.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Juuriselleri 47g15kcal0.6g2.2g0.1g1.5g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 150g201kcal3.6g42.8g0.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1986kcal122.6g115.6g111g22.4g
Valittu annoskoko765g993kcal61.3g57.8g55.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna383g497kcal30.7g28.9g27.8g5.6g
Arvot/100g100g130kcal8g7.6g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785