Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Palvikinkku HK 3%45g45kcal8.1g0.2g1.3g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Atria kevyt Perhenakki135g216kcal13g10.1g13.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1676kcal61.6g170.6g76.2g17.8g
Valittu annoskoko765g838kcal30.8g85.3g38.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna383g419kcal15.4g42.7g19.1g4.5g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055