Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g312g375kcal50g4.1g17.5g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)10g36kcal0.5g7.6g0.3g0.5g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g125g150kcal3.6g6.7g12.5g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1212kcal108.2g36.8g70.8g1.6g
Valittu annoskoko765g606kcal54.1g18.4g35.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna383g303kcal27.1g9.2g17.7g0.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310