Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)561g180kcal18.5g25.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl84g295kcal11.8g47.1g6.3g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1510kcal87.4g223.8g26.6g20.8g
Valittu annoskoko765g755kcal43.7g111.9g13.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna383g378kcal21.9g56g6.7g5.2g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534