Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 315g91kcal3.1g14.5g0.9g5.7g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Siirappi, tumma30g96kcal0g22.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g34g109kcal16.9g10.1g0.2g1.9g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1102kcal43g98.2g54.8g15.2g
Valittu annoskoko765g551kcal21.5g49.1g27.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna383g276kcal10.8g24.6g13.7g3.8g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499