Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 69g153kcal12.1g0g11.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 121g276kcal23g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi173g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi29g103kcal1.8g22.4g0.5g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl35g118kcal0.7g1g12.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.7kcal0.6g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Kaali, valkokaali260g55kcal3.1g8.8g0.5g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1535kcal84.6g71.2g100.4g14.2g
Valittu annoskoko765g767kcal42.3g35.6g50.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna383g384kcal21.2g17.8g25.1g3.6g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978