Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1601g3642kcal304.2g0g272.1g0g
Tomaattimurska 3202g941kcal17.9g169.7g6.4g60.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1001g410kcal14g81g3g30g
Keittojuurekset, apetit1001g260kcal9g48g3g23g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g80g704kcal0g0g80g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g600g78kcal3.6g12.6g0.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15312g12399kcal713.6g650g746.6g231.6g
Valittu annoskoko7656g6200kcal356.8g325g373.3g115.8g
Annoskoko puolitettuna3828g3100kcal178.4g162.5g186.7g57.9g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345