Seitifilee tomaatti-kasvispedillä

OHJE 4 hlölle.

Mausteiksi oregano, basilika, suola ja valkopippuri oman maun mukaan.

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja laita ne uunivuoan pohjalle.

Kaada tomaattimurska, mausteet, öljy ja viini päälle.

Sekoita kevyesti.

Kypsytä uunissa 225 asteessa reilu 5 minuuttia.

Rullaa seitifileet rullalle ja nosta kasvispedin päälle.

Nosta lusikalla kasviksia ja lientä kalarullien päälle, jotta nekin maustuvat.

Kypsennä uunissa vielä 10-15 minuuttia, niin että kalat ovat kypsiä.

Tarjoa riisin tai perunoitten kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Seitifile, Findus, naturel 100g200g140kcal32g0g0.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Valkoviini, kuiva50g34kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1532g700kcal72.8g47.4g16.4g14.4g
Valittu annoskoko766g350kcal36.4g23.7g8.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna383g175kcal18.2g11.9g4.1g3.6g
Arvot/100g100g46kcal4.8g3.1g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48712