Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen61g16kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g284g455kcal65.4g0g22.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)324g113kcal3.2g22.3g1.6g4.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g1252kcal144g61.6g49.6g16.4g
Valittu annoskoko767g626kcal72g30.8g24.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna383g313kcal36g15.4g12.4g4.1g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011