Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 175g347kcal51.4g0g15.7g0g
Siankylki, raaka44g140kcal6.5g0g12.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 219g166kcal4.1g33.9g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Palsternakka 66g42kcal0.3g7.7g0.3g3g
Paprika keltainen 74g22kcal0.7g3.8g0.1g1.5g
Paprika vihreä 74g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi14g40kcal1.3g1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g1604kcal131.8g107.6g66.2g20.4g
Valittu annoskoko766g802kcal65.9g53.8g33.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna383g401kcal33g26.9g16.6g5.1g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933